

موقعیت شما در سایت:
زندگی نامه برنارد آرنو
زندگی نامه برنارد آرنو

0 نظر

0 لایک

43 بازدید

تاریخ انتشار: 1403/11/18
توضیحات
برنارد آرنو الان ثروتمندترین مرد دنیا شناخته میشه. او یه کارآفرین برجسته، تاجر ماهر و کلکسیونر آثار هنریه. اهل فرانسه است و توی سال 2018 به عنوان ثروتمندترین مرد اروپا معرفی شد.
برنارد آرنو الان ثروتمندترین مرد دنیا شناخته میشه. او یه کارآفرین برجسته، تاجر ماهر و کلکسیونر آثار هنریه. اهل فرانسه است و توی سال 2018 به عنوان ثروتمندترین مرد اروپا معرفی شد. طبق گزارش فوربز و بهروزترین اطلاعات (فوریه 2023)، برنارد آرنو با ثروتی حدود 186 میلیارد دلار، جایگاه اول رو توی لیست ثروتمندترین افراد جهان داره، بالاتر از ایلان ماسک و جف بزوس. برای خوندن بیشتر در مورد زندگینامه برنارد آرنو، با ما در مجله موفقیت یکشو همراه باشید.
دوران کودکی برنارد آرنو
برنارد آرنو (Bernard Arnault) در تاریخ 5 مارس 1949 در شهر روبه در شمال فرانسه به دنیا اومد. مادرش ماری ژوزف ساوینل و پدرش ژان لئون آرنو بود. پدرش یک کارخانهدار موفق و صاحب شرکت ساخت و ساز فیرت و ساوینل بود. برنارد یک برادر به نام ژان پیر و دو خواهر به نامهای ماری-ژوزه سینتس و دانیل پواترون داره.
برنارد دوران دبیرستانش رو توی مدرسه ماکسنس در روبه گذروند. سال 1969 تصمیم گرفت به پاریس بره تا ادامه تحصیل بده. اونجا توی دانشگاه پلیتکنیک پاریس رشته مهندسی عمران رو انتخاب کرد و در سال 1971 مدرکش رو گرفت. بعد از فارغالتحصیلی، با درخواست پدرش به شرکت ساخت و ساز و املاک خانواده پیوست.
شروع فعالیت حرفه ای برنارد آرنو
برنارد در سال 1976 تونست پدرش رو قانع کنه که با پرداخت 40 میلیون فرانک، بخش تولیدی شرکت رو بفروشه و فقط روی معاملات املاک تمرکز کنه. بعد از این تغییر، نام شرکت هم عوض شد و حوزه فعالیتش هم تغییر کرد. حالا شرکت جدید تمرکز داشت روی ساخت اقامتگاههای خاص با امکانات ویژه برای مسافرت. سه سال بعد، یعنی در سال 1979، برنارد جانشین پدرش شد و به عنوان رئیس شرکت مشغول به کار شد.
در سال 1981، وقتی فرانسوا میتران رئیسجمهور فرانسه شد، برنارد تصمیم گرفت به ایالات متحده مهاجرت کنه. اونجا شرکت فرینل رو تاسیس کرد و شروع به ساخت ساختمانهای مسکونی در پالم بیچ، فلوریدا کرد.
اما در سال 1984، یعنی سه سال بعد از مهاجرتش، سوسیالیستهای فرانسه تغییر سیاست دادن و برنارد دوباره به فرانسه برگشت. این بار توی شرکتی که در زمینه فروش کالاهای لوکس فعالیت میکرد، به عنوان مدیر ارشد اجرایی شروع به کار کرد. نام این شرکت فیانسیر آگاش بود.
زندگی خصوصی برنارد آرنو
برنارد آرنو دو بار ازدواج کرده و پنج فرزند داره. اولین همسرش آنه دواورین بود که در سال ۱۹۷۳ با هم ازدواج کردن. از این ازدواج دو فرزند به نامهای دلفین و آنتوان دارن که هر دو توی شرکت خانوادگی مشغول به کار هستن. دلفین به عنوان قائم مقام لویی ویتون و آنتوان هم مدیرعامل برند برلوتی، یکی از زیرمجموعههای LVMH هست. این دو تا بچه هم چنین دنبالهروی مسیر پدرشون بودن. برنارد و آنه 13 سال با هم زندگی کردن ولی در نهایت در سال 1990 از هم جدا شدن.
در سال ۱۹۹۱، برنارد با هلن مرسیه ازدواج کرد. هلن یک نوازنده پیانو، کلکسیونر نتهای موسیقی و استاد دانشگاه معروف در فرانسهست. اونها سه پسر به نامهای ژان، فردریک و الکساندر دارن. برنارد همچنین چندین نوه هم از ازدواج قبلیش داره.
علاقه مندی های برنارد آرنو
آرنو از همون دوران نوجوانی و جوانی به هنر علاقه زیادی داشت. وقتی شرکت لویی ویتون رو راه انداخت، به همکاری با هنرمندان مختلف در حوزه هنر و فشن پرداخت و این همکاریها بخشی از موفقیت شرکت شد.
برنارد آرنو همچنین یک کلکسیونر برجسته آثار هنریه و خود او میگه که هدفش حفظ و زنده نگه داشتن هنر فرانسهست. او مجموعهای از آثار هنری بزرگانی مثل پیکاسو، ایو کلاین، هنری مور و اندی وارهول جمع کرده که ارزشش به میلیونها دلار میرسه. این آثار رو در یک موزه نگهداری میکنه تا مردم هم بتونن از این گنجینه هنری دیدن کنن.
سرمایه گذاری ها برنارد آرنو
در سال 1987، هنری راکمیه، رئیس سابق لویی ویتون، به برنارد آرنو پیشنهاد داد که در شرکت LVMH سرمایهگذاری کنه. برنارد هم این پیشنهاد رو قبول کرد و با پرداخت 1.8 میلیون یورو، 24 درصد از سهام شرکت رو خرید. اون همچنان به خرید سهام این شرکت ادامه داد و چند صد میلیون دلار دیگه هم سرمایهگذاری کرد. تا سال 1989، برنارد موفق شد 43.5 درصد از سهام رو به دست بیاره و حق رأیش هم به 35 درصد رسید. همون زمان بود که به عنوان رئیس هیئت مدیره اجرایی و مدیرعامل شرکت مشغول به کار شد.
بعد از اینکه برنارد مدیرعامل شد، خیلی از مدیران اجرایی شرکت رو اخراج کرد. این کارش باعث شد خیلیها نظر خوبی دربارهش نداشته باشن و اون رو فردی بدون رحم که برای رسیدن به موفقیت دیگران رو کنار میذاره بشناسن. اما برنارد بیتوجه به حرفها و نظرات منفی، مدیران کاربلدتر و بااستعدادتری رو جایگزین کرد. این تصمیم در نهایت باعث پیشرفت بزرگ شرکت شد.
برنارد آرنو برای رشد بیشتر شرکت برنامههای زیادی داشت. در دهه 90 میلادی، شروع به خرید شرکتهای لوکس کرد. از جمله این شرکتها میشه به لوئوه، برند اسپانیایی مد، گرلن در زمینه عطر و ادکلن، سِفورا و مارس جاکوبز اشاره کرد. با این خریدها، LVMH تبدیل به یه غول بزرگ در صنعت کالاهای لوکس شد.
الان LVMH به همراه کریستین دیور مالک 50 برند معروف در دنیا است. بیش از 56 هزار نفر در این شرکت مشغول به کار هستند که 40 درصدشون در فرانسه فعالیت میکنند. این شرکت همچنین بیش از 1500 فروشگاه معتبر در سراسر دنیا داره.
آرنو همیشه با دقت زیادی به فروش محصولاتش نظارت میکنه و همه جاهایی که محصولاتش رو میفروشن، زیر نظر داره. اون همیشه به دنبال رسانهای قدرتمند بود و به همین خاطر روزنامه اقتصادی "لا تریبون" رو به قیمت 150 میلیون یورو خرید. ولی در سال 2007، تصمیم گرفت اون رو بفروشه و به جای اون روزنامه "Les Echos" رو با قیمت 240 میلیون یورو خرید.
روتین روزانه برنارد آرنو
• برنارد آرنو 74 ساله است و برای حفظ سلامتیش تنیس بازی میکند، حتی با راجر فدرر هم بازی کرده.
• شطرنجباز قهاری است.
• عاشق نواختن پیانو به سبک کلاسیک است و چاپین، آهنگساز مورد علاقهاش است.
• کلکسیون آثار هنری او شامل آثار هنرمندانی چون مونه، پیکاسو، و وارهول است. دو مجسمه تاکاشی موراکامی در دفترش دارد.
• دلفین آرنو، بزرگترین فرزندش، اعلام کرده که پدرش 24 ساعت شبانهروز کار میکند و حتی خواب ایدههای جدید میبیند.
• هر شنبه از فروشگاههایش بازدید میکند و تغییرات دکور و توصیههایی برای بهبود کار به کارمندانش میدهد.
• پسرش فدریک گفته که آرنو در تایم صبح از ۲۵ فروشگاه، شامل رقبا، بازدید میکند.
• حداقل یکبار در ماه با جت شخصی برای نظارت بر فروشگاههایش به کشورهای دیگر سفر میکند.
راز موفقیت برنارد ارنو
برنارد آرنو برای تبدیل شدن به یک میلیاردر و مالک برندهای مشهور، چند حرکت کلیدی داشت که او رو از دیگران متمایز کرد:
• نگرش بلندمدت و دید استراتژیک: برنارد همیشه به دنبال گسترش امپراتوری خود بود و به صنایع و بازارهای جدید به عنوان فرصتهای سرمایهگذاری نگاه میکرد.
• خلاقیت و ابتکار: یکی از ویژگیهای برجسته آرنو، تنوع در محصولات و خلاقیت منحصر به فردشه که باعث میشه برندهای تحت مدیریت او همیشه جذاب و متفاوت از باقی برندها باشند.
• تمرکز بر کیفیت و هویت برند: برای برنارد، هویت و ارزش برند خیلی مهمه. او این موضوع رو به خوبی در مدیریت برندهایی مثل دیور نشون داد.
• مدیریت نیروی کار بااستعداد: آرنو به خوبی میدونه که موفقیت هر کسبوکاری به حفظ و جذب کارکنان با استعداد و کلیدی بستگی داره.
• سرعت عمل بالا و انعطافپذیری: برنارد در واکنش به تغییرات بازار خیلی سریع عمل میکنه و تصمیمهای هوشمندانهای میگیره. او با شناسایی تغییرات بازار لوکس، همیشه به موقع به اونها پاسخ میده و همسویی با نیازهای بازار یکی از اصلیترین روشهای موفقیتش در سودآوری بوده.
موفقیتهای برنارد آرنو
برنارد آرنو در طول زندگی حرفهای خودش دستاوردهای بزرگی به دست آورده که شامل موارد زیر میشه:
• در ۱۴ ژوئیه ۲۰۱۱، موفق به دریافت عنوان افسر بزرگ (رتبه پنجم) لژیون دونور شد.
• در ۱۰ فوریه ۲۰۰۷، نشان فرمانده لژیون دونور به او اعطا شد.
• در سال ۲۰۱۲، نشانافتخار شوالیه فرمانده عالیترین درجه امپراتوری بریتانیا رو دریافت کرد.
• در سال ۲۰۱۱، جایزه وودرو ویلسون از شورای روابط خارجی آمریکا رو دریافت کرد که به افراد و شرکتهای برجسته اهدا میشه.
• در مارس ۲۰۱۴، جایزه دیوید راکفلر از موزه هنر مدرن نیویورک رو به دست آورد.
• همچنین برنارد آرنو به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد جهان شناخته میشه.
جملات ناب برنارد آرنو
• تمام کردن کارها: وقتی کاری هست که باید انجام بشه، تمومش کن.
• نگرش استارتاپی: تیم باید مثل یک استارتاپ فکر کنه و عمل کنه.
• حضور فعال مدیران: مدیران باید در محیط کار مشغول باشند، نه در دفترها.
• صبر در تجارت: صبر کلید موفقیت در زمان مناسب است.
• حساسیت به هنر: در جایگاه مدیریت، هنر رو درک کن و از خلاقیت بهره ببر.
• لوکس و مقرونبهصرفه: این دو کلمه به هم نمیآیند.
• محصولات جدید بدون ریسک بالا: معرفی محصولات جدید، تمام شرکت رو در معرض خطر قرار نمیده.
• عدم تقلید از رقبا: ما علاقهای به بازاریابی و نمایش لباسهای تولید انبوه نداریم.
• اجتناب از قوانین خشک: اگر مثل مدیران معمولی فکر کنید، استعدادهای خلاق رو از دست میدید.
• آزادی برای خلاقیت: هنرمندان و طراحان باید آزادی کامل برای اختراع بدون محدودیت داشته باشند.
• شروع با خلاقیت: ما فرآیند خلاقیت رو با نتیجهگیری شروع نمیکنیم.
ارسال نظر
0دیدگاه
لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید.
نظراتی که شامل الفاظ رکیک و توهین آمیز و بحث های سیاسی و قومیتی، تبلیغ، لینک باشد منتشر نشده و حذف می شوند.
دیدن نظرات بیشتر
تعداد کل نظرات: 0 نفر


چک لیست های زندگی جدید
هر روز چک لیست های جدید برای شما آماده و منتشر میکنیم.