

موقعیت شما در سایت:
زندگی نامه استیو بالمر
زندگی نامه استیو بالمر

0 نظر

0 لایک

45 بازدید

تاریخ انتشار: 1403/11/23
توضیحات
استیو بالمر، یکی از چهرههای سرشناس دنیای فناوری، در سال 2000 سکان هدایت مایکروسافت را به دست گرفت و مدیرعامل این غول فناوری شد. او که در 24 مارس 1956 در دیترویت، میشیگان متولد شد، باهوش و پرانرژی بود و از همان ابتدا نشانههای یک مدیر موفق را در خود داشت.
استیو بالمر، یکی از چهرههای سرشناس دنیای فناوری، در سال 2000 سکان هدایت مایکروسافت را به دست گرفت و مدیرعامل این غول فناوری شد. او که در 24 مارس 1956 در دیترویت، میشیگان متولد شد، باهوش و پرانرژی بود و از همان ابتدا نشانههای یک مدیر موفق را در خود داشت. بالمر که ثروتش در سال 2011 بیش از 13.9 میلیارد دلار تخمین زده شد، طبق رتبهبندی مجله فوربز، در میان ثروتمندترین آمریکاییها جایگاه نوزدهم را دارد و همه این موفقیتها را مدیون مایکروسافت است.
دوران نوجوانی تا جوانی استیو بالمر
او دوران دبیرستانش را در دیترویت گذراند و همزمان در کلاسهای مهندسی دانشگاه فنی لاورنس هم شرکت کرد. بعدها در سال 1977، مدرک لیسانس خود را در رشته ریاضیات و اقتصاد از دانشگاه هاروارد گرفت. دوران دانشگاه برای بالمر پر از تجربههای متفاوت بود؛ از عضویت در تیم فوتبال گرفته تا همکاری با روزنامه هرالد کریسمون. اما شاید مهمترین اتفاق زندگیاش در همین دوران رقم خورد آشنایی با بیل گیتس!
بالمر مدتی هم در شرکت Procter & Gamble بهعنوان دستیار مدیر محصول کار کرد، جایی که با جفری ایملت، مدیرعامل بعدی جنرال الکتریک، آشنا شد. اما ماجراجویی اصلی او در سال 1980 آغاز شد، زمانی که درس و دانشگاه را رها کرد و به مایکروسافت پیوست. البته، در کنار مایکروسافت، او سابقه مدیریت شرکت Accenture Ltd را هم در کارنامه دارد.
استیو بالمر بیشک یکی از تأثیرگذارترین مدیران دنیای فناوری است و داستان زندگیاش الهامبخش بسیاری از افراد شده است. اگر کنجکاوید بدانید او چطور به چنین جایگاهی رسید، در ادامه با ما همراه باشید!
تجربه های استیو بالمر
مطالعه زندگی و خاطرات افراد موفقی مثل استیو بالمر میتواند الهامبخش باشد. خیلیها دوست دارند بدانند که چطور یک شرکت بزرگ رشد میکند و مدیران آن چه تصمیماتی میگیرند. اینجا نگاهی داریم به مسیر بالمر، یکی از تأثیرگذارترین چهرههای دنیای فناوری که از سال 2000 تا 2014 هدایت مایکروسافت را در دست داشت. دوران مدیریت او برای مایکروسافت پر از موفقیت بود، هرچند گاهی با رقابت شدید غولهایی مثل گوگل و اپل هم دستوپنجه نرم میکرد.
بالمر با حضورش در مایکروسافت، ثروتش را به شکل چشمگیری افزایش داد. تا سال 2022، دارایی خالص او از 90 میلیارد دلار عبور کرد و در فهرست ثروتمندترین افراد جهان قرار گرفت. البته او از همان ابتدا در خانوادهای مرفه به دنیا آمده بود. پدرش، فردریک هنری بالمر، از مدیران شرکت خودروسازی فورد بود، و مادرش، بئاتریس دوورکین، همراه با خواهرش شلی، اعضای دیگر خانوادهاش بودند.
بالمر در مسیر شغلیاش مشاغل مختلفی را تجربه کرد، اما سرنوشت او با مایکروسافت گره خورده بود. در سال 1980، به عنوان سیامین کارمند این شرکت، قدم به دنیای فناوری گذاشت و باقی ماجرا، تاریخساز شد!
استیو بالمر اولین مدیر تجاری بود که بیل گیتس شخصاً او را استخدام کرد. نشانهای از اعتماد بالای گیتس به تواناییهایش. او نقش کلیدی در بازسازی و سازماندهی مایکروسافت داشت، تا جایی که 8 درصد از سهام شرکت را به او واگذار کردند. بالمر همچنین به عنوان دومین مدیرعامل تاریخ مایکروسافت، نقش مهمی در افزایش درآمد خالص این غول فناوری ایفا کرد. در مجموع، او یکی از چهرههای ماندگار مایکروسافت است که 34 سال از عمرش را صرف رشد و پیشرفت این شرکت کرد.
زندگی شخصی استیو بالمر
استیو بالمر در سال ۱۹۹۰ با کانی اسنایدر ازدواج کرد؛ کسی که بعدها خودش هم به یکی از کارمندان مایکروسافت تبدیل شد. این زوج سه فرزند دارند.
شکست های استیو بالمر
استیو بالمر به عنوان فردی پرانرژی و سرزنده شناخته میشود که همیشه به کارکنان و شرکای مایکروسافت انگیزه میدهد. مدیریت او در مایکروسافت از نظر خیلیها موفقیتآمیز بوده، اما این موفقیت همیشه بدون چالشها و اشتباهات نبوده است. او گاهی پیشبینیهایی انجام داده که به واقعیت نپیوسته، یا تصمیماتی گرفته که بعداً از آنها پشیمان شده است.
یکی از این لحظات جنجالی در سال 2009 رخ داد، زمانی که بالمر در یک کنفرانس به قیمتهای بالای محصولات اپل انتقاد کرد و گفت: «فکر میکنم شرایط بهنفع اپل نیست. اگر قرار باشد 500 دلار برای یک رایانه پرداخت کنیم، چرا باید برای لوگوی آن هم 500 دلار بیشتر بدهیم؟» اما بر خلاف پیشبینیهای او، فروش اپل در سالهای بعد افزایش پیدا کرد، حتی با اینکه صنعت رایانه در آمریکا در حال افت بود.
در یک موقعیت دیگر، بالمر حملات تندی علیه سیستمعامل اندروید انجام داد و گفت: «برای استفاده از ویندوز فون نیاز به تخصص زیادی نیست، اما برای اندروید باید دانشمند رایانه باشید.» اما همانطور که آمار نشان میدهد، گوشیهای اندرویدی به سرعت رشد کردند، در حالی که ویندوز فون نتوانست جایگاه قابلتوجهی در بازار گوشیهای هوشمند پیدا کند.
یک اتفاق جنجالی دیگر هم زمانی رخ داد که بالمر از شنیدن خبر پیوستن مارک لوکوسکی به گوگل عصبانی شد و در حالت خشم یک صندلی به سمت دفتر او پرتاب کرد. لوکوسکی که از این برخورد ناراحت شده بود، شکایت کرد و گفت بالمر در جریان این درگیری به اریک اشمیت، مدیرعامل گوگل، ناسزا گفته و گفته بود: «گوگل لعنتی رو میکشم.» در نهایت، بالمر که از این رفتار پشیمان بود، از لوکوسکی خواست که در مایکروسافت بماند.
روابط او با بیل گیتس هم همیشه آرام نبوده است. زمانی که گیتس در سال 2000 مدیرعاملی را به بالمر سپرد، گزارشهایی از درگیری لفظی بین این دو منتشر شد. گیتس در واکنش به این درگیری جلسه را ترک کرد و پس از آن، بالمر بهطور علنی گفت: «من نیازی به بیل گیتس ندارم. استفاده از او بله، اما نیاز به او نه.»
موفقیت های استیو بالمر
وقتی استیو بالمر به مایکروسافت پیوست، حقوق اولیهاش 50 هزار دلار در سال بود و درصدی از سهام شرکت هم به او تعلق گرفت. اما نقطه عطف ماجرا سال 1981 بود، زمانی که مایکروسافت بهطور رسمی ثبت شد و 8 درصد از سهام شرکت به نام بالمر خورد. حالا بیش از سه دهه از آن روزها میگذرد، و او تمام ثروتش را از همین مسیر به دست آورده است. در این سالها، او مسئولیت بخشهای مختلفی را برعهده داشت و تجربههای گرانبهایی کسب کرد.
بالمر در مایکروسافت بخشهای زیادی را مدیریت کرد؛ از عملیات و توسعه سیستمعامل گرفته تا فروش و پشتیبانی. سرانجام در سال 2000، با کنار رفتن بیل گیتس از سمت مدیرعاملی، سکان هدایت شرکت به دست او افتاد. البته گیتس تا مدتی مسئولیت بخش فناوری مایکروسافت را حفظ کرد. در سالهای ابتدایی، بالمر بیشتر بر مسائل مالی شرکت تمرکز داشت و در سال 2003، حدود 8.3 درصد از سهامش را فروخت، طوری که سهمش از مایکروسافت به 4 درصد کاهش یافت.
مدتی پیش، استیو بالمر از دولت فرانسه نشان افتخار دریافت کرد. داستان زندگی و موفقیتهای او آنقدر جذاب بوده که الهامبخش چند فیلم و کتاب هم شده است. در سال 2002، فردریک الن مکسول کتابی درباره او منتشر کرد با عنوان «پسربچه تخس: مردی که بر مایکروسافت حکم میراند» که نگاهی به مسیر حرفهای بالمر دارد.
البته حضور او در دنیای سینما هم بینصیب نماند! در سال 1999، فیلمی نیمهمستند به نام «دزدان دره سیلیکون» ساخته شد که به رقابت مایکروسافت و اپل در دنیای کامپیوتر میپرداخت. در این فیلم، جان دیماجیو نقش استیو بالمر را بازی کرد و داستان جدال دو غول فناوری را به تصویر کشید.
کناره گیری استیو بالمر از کار
همانطور که گفتیم، استیو بالمر در فوریه 2014 از سمت مدیرعاملی مایکروسافت کنار رفت و رسماً بازنشسته شد. در آگوست همان سال، حتی از هیئتمدیره هم خارج شد. بعضیها معتقدند که اشتباهات بالمر در توسعه تلفن همراه یکی از دلایل اصلی کنارهگیری او بود، اما با همه اینها، او هنوز یکی از سهامداران مایکروسافت باقی مانده است.
خود بالمر در اعلام بازنشستگیش گفت که این تصمیم به دلیل نیاز مایکروسافت به رهبری بلندمدت گرفته شده است. با وجود برخی اشتباهات، او قطعاً یکی از مدیران موفق و شایسته این شرکت بود. در زمان مدیریت او، درآمد سالانه مایکروسافت از 25 میلیارد دلار به 70 میلیارد دلار رسید، که این رشد چشمگیر باعث افزایش قابلتوجه ثروت بالمر شد.
اگر بخواهیم جمعبندی کنیم، میتوان گفت دوران مدیریت بالمر از سال 2000 شروع شد و تا 2014 ادامه داشت. این دوران پر از موفقیتها و شکستهای متعدد بود، اما تلاشهای او برای رشد و توسعه مایکروسافت تحسینبرانگیز است. از سال 2014 به بعد، بالمر به فعالیتهای بشردوستانه مشغول شد و در سال 2018، حدود 59 میلیون دلار در Social Solutions سرمایهگذاری کرد تا نرمافزاری برای سازمانهای دولتی و غیرانتفاعی ایجاد کند.
کمک های بشردوستانه استیو بالمر
استیو بالمر و بیل گیتس در سال ۱۹۹۴ با هم ۱۰ میلیون دلار به بخش علوم کامپیوتر دانشگاه هاروارد کمک کردند.
بالمر در سال ۲۰۱۴ دوباره دست به جیب شد و برای جذب هیئت علمی جدید هاروارد مبلغی را اهدا کرد.
همان سال، ۵۰ میلیون دلار هم به دانشگاه اورگان اختصاص داد تا صرف بورسیههای تحصیلی، تحقیقات در حوزه بهداشت عمومی، مشاوره، برندسازی و ارتباطات بینالمللی شود.
در اوج دوران کرونا، او ۲۵ میلیون دلار به مراکز تحقیقاتی و درمانی شهرهای لسآنجلس، میشیگان، سیاتل و دانشگاه واشنگتن کمک کرد تا روی تحقیقات واکسن کرونا کار کنند.
جملات ناب و ماندگار استیو بالمر
• برای اینکه در سطح جهانی رشد کنیم و موفق باشیم، باید همیشه به دنبال راههایی باشیم تا خدمات بهتری به مشتریانمان در سراسر دنیا ارائه دهیم.
• من همیشه میگویم که تمام محصولات و کسبوکارهای ما از سه مرحله عبور میکنند: بینش، صبر و اجرا.
• ایدههای واقعاً فوقالعاده برای سالها ارزش دارند، اما اگر میخواهید یک برند عالی باشید، باید روی چیزهای جدید سرمایهگذاری کنید و تصمیمهای جسورانه و بزرگ بگیرید.
• بزرگترین اشتباهی که خیلیها هنگام انتخاب اولین شغلشان مرتکب میشوند این است که بیشتر نگران تجربهای که کسب میکنند هستند تا اینکه واقعاً از کارشان لذت ببرند.
• مایکروسافت همیشه با تصمیمهای بزرگ و جسورانه جلو رفته است. الان هم زمان عقبنشینی نیست! هرچند فرصتهای ما بیشتر از همیشه است، اما با رقبای قویتر، بازارهای سریعتر و نیازهای جدید مشتریان هم روبهرو هستیم.
• همیشه عالی است که آدمهای زیادی خودشان را تحتفشار بگذارند تا بهتر شوند، نوآوری کنند، خدمات بهتری ارائه دهند و مشتریان را به مسیرهای جدید هدایت کنند.
ارسال نظر
0دیدگاه
لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید.
نظراتی که شامل الفاظ رکیک و توهین آمیز و بحث های سیاسی و قومیتی، تبلیغ، لینک باشد منتشر نشده و حذف می شوند.
دیدن نظرات بیشتر
تعداد کل نظرات: 0 نفر


چک لیست های زندگی جدید
هر روز چک لیست های جدید برای شما آماده و منتشر میکنیم.